Scroll

Over ons

Mooi jezelf blijven

Welkom

Amerika Clinics, opgericht door dokter Yorick Amerika en psycholoog Sanne Amerika, is dé medische cosmetische kliniek voor Beauty, Botox, Fillers en Coaching in het Westland. Ons missie is krachtig: "Mooi jezelf blijven," en dat weerspiegelt de Westlandse nuchterheid waar wij van houden. Welkom bij Amerika Clinics, waar we jouw natuurlijke schoonheid omarmen en versterken.
Handtekening

Ons team van
specialisten

Ons team bestaat uit vaste (huis)artsen met specialisatie in cosmetische geneeskunde en ervaren schoonheidsspecialisten, wat garant staat voor hoogwaardige schoonheidsbehandelingen. Bij ons draait het niet alleen om uiterlijke schoonheid, maar ook om hoe jij je voelt. 

Daarom bieden we ook coaching behandelingen aan om jou te ondersteunen om lekker in je vel te zitten. Onze kernwaarden zijn gebaseerd op gastvrijheid, deskundigheid en kwaliteit. Bij Amerika Clinics kun je altijd rekenen op eerlijk advies.

Maak een afspraak

U kunt bij ons online een afspraak inplannen voor een behandeling of adviesgesprek.

Vragen over Amerika Clinics

Amerika Clinics biedt een totaal aanbod aan behandelingen om lekker in je vel te zitten. Wij bieden Botox, Filler-, schoonheidsbehandelingen en coaching aan in onze mooie kliniek in 's-Gravenzande.
Behandelingen worden uitgevoerd door een deskundig team aan (huis)artsen (Botox en Fillers), schoonheidsspecialisten (Beauty behandelingen) een psycholoog en arts (coaching). Binnen onze kliniek wordt uitsluitend gewerkt met hoogwaardige producten. Wij hebben gerichte aandacht voor je en luisteren écht naar je wensen. Samen kiezen we de cosmetische behandeling die het beste bij je past. Zo weten we zeker dat je straks vol zelfvertrouwen in het leven staat. Wij streven naar: 'Mooi jezelf blijven'. 

Jazeker. Tegenover de kliniek is een parkeerterrein.

Een behandeling met Botox en door ons gebruikte niet-permanente Fillers zijn veilig. 
Belangrijk is dat u de behandeling gaat uitvoeren door een arts die zich hierin heeft bekwaamd. Amerika Clinics bestaat uit deskundige artsen onder leiding van dokter Amerika. Wij richten ons niet alleen op de behandeling maar uiteraard ook op nazorg. 

Wat leuk dat je dat vraagt. Informeer naar onze mogelijkheden via ons emailadres: [email protected].

Neem gerust contact op via ons email adres [email protected], ons contactformulier op onze website of telefonisch. Wij staan je graag te woord. 

Informeer naar de mogelijkheden door een email te sturen naar [email protected], door het invullen van ons contactformulier op onze website of telefonisch contact met ons op te nemen. Wij gaan graag met je in gesprek.