Scroll

Onze
behandelingen

Mooi jezelf blijven

Behandelingen

Amerika Clinics is dé medische cosmetische kliniek voor Botox en Fillers en Schoonheidsbehandelingen. Bij ons draait het niet alleen om uiterlijke schoonheid, maar ook om hoe jij je voelt. Daarom bieden wij ook  coachingstrajecten aan om jou hierbij te ondersteunen. Wij behandelen vanuit de missie: 'Mooi Jezelf Blijven'. 

Botox

Botox is een veel gebruikte behandeling voor rimpels. Door deze behandeling zullen de gezichtspieren zich gedurende een aantal maanden ontspannen, waardoor de betreffende rimpels minder zichtbaar zijn.  Voorbeelden van de indicaties voor Botox zijn onder andere fronsrimpels, voorhoofdrimpels, kraaienpootjes, rimpels naast de neus (de zogenoemde bunny lines), rokerslijntjes en putjes in de kin.

Fillers

Voor het creëren van meer volume in het gezicht of lipcontouren kan een behandeling met Fillers plaatsvinden. Indicaties voor Fillers zijn onder andere het creëren van meer lipvolume, verbeteren van lipcontour, meer volume jukbeenderen, corrigeren van de kaaklijn, kin, neus-lippenplooi en marionette lijn.

Coaching

Wil je meer balans in je leven verkrijgen, stress verminderen, hardnekkige patronen doorbreken of een persoonlijke groei doormaken? Wij willen je graag coachen. 

Maak een afspraak

U kunt bij ons online een afspraak inplannen voor een behandeling of adviesgesprek.