Scroll

Contact

Contact 
Informatie

Of je nu op zoek bent naar informatie over een bepaalde behandeling, algemene vragen heeft, aarzel niet om contact met ons op te nemen via telefoon, e-mail of via het onderstaande contactformulier. Wij staan klaar om je te helpen. 

Contactformulier

Wij respecteren de privacy van onze klanten.  Door op onderstaande link te klikken wordt u doorgestuurd naar een beveiligde omgeving waar u via ons contactformulier contact met ons kunt opnemen.

Maak een afspraak

U kunt bij ons online een afspraak inplannen voor een behandeling of adviesgesprek.

Belangrijke informatie

Voor dringende medische zaken:
1. kunt u contact opnemen met onze kliniek 0174 700 292.
2. Bij geen gehoor kunt u bellen met dokter Amerika op telefoonnummer 06 24110372.
3. Neem contact op met uw huisarts.

Voor dringende medische zaken die niet kunnen wachten tot de volgende werkdag:
4. Buiten kantoortijden (avonden, weekenden, nachten, feestdagen) kunt u contact opnemen met uw dichtst bij zijnde Huisartsenpost. In het Westland betreft het Huisartsenpost Westland. 

Bij levensbedreigende zaken of dringende spoed:
5. Bel 112.

Dit hangt er vanaf wanneer je dat wilt doen. Tot 48 uur van tevoren kan dat op drie manieren: per e-mail, per telefoon of door het contactformulier in te vullen. Alle gegevens daarvoor vind je op onze contactpagina. Als het echter binnen de 48 uur voorafgaand aan de afspraak is, dan verzoeken wij je om ons dit telefonisch te laten weten, zodat we de vrijgevallen tijd nog voor iemand anders kunnen benutten. Voor afspraken die binnen 24 uur van tevoren worden afgezegd, zijn we helaas genoodzaakt de kosten van de behandeling die geboekt was in rekening te brengen.

Je kunt afspraken online maken. Mocht dit niet lukken dan kun je telefonisch, per email of via ons contactformulier contact met ons opnemen. 

Jazeker. Tegenover de kliniek is een parkeerterrein.

Neem gerust contact op via ons email adres [email protected], ons contactformulier op onze website of telefonisch. Wij staan je graag te woord. 

Amerika Clinics werkt met hoogste mate van zorgvuldigheid. Desondanks kan het helaas voorkomen dat je niet tevreden bent. Er is dan sprake van een klacht. Je kunt je klacht aan ons kenbaar maken via ons email adres [email protected], ons contactformulier op onze website of telefonisch.

Samen praten
Wij luisteren naar je en gaan graag het gesprek aan waarin we proberen om er samen met je uit te komen en het probleem te herstellen. Daarnaast is het delen van jouw ervaring waardevol voor ons. Het geeft ons de kans om hiervan te leren en onze kwaliteit van zorg te verbeteren en zo een soortgelijke situatie in de toekomst te voorkomen.

De Geschillencommissie zorg
Wanneer het niet lukt om de klacht met ons op te lossen, dan kun je de klacht indienen bij de De Geschillencommissie Zorg.

Ja. Amerika Clinics vindt informatie beveiliging erg belangrijk. Wij werken met een beveiligd elektronisch patiënten dossier, e-mails worden beveiligd verstuurd en er is een beveiligd contactformulier op onze website.