Scroll

Fillers
behandeling

Create more volume

Over Fillers

Fillers bestaan uit een lichaamseigen bouwstof, hyaluronzuur genaamd en komt voor in onder andere onze huid en bindweefsel. Hyaluronzuur zorgt voor hydratatie van de huid en zorgt voor volume.  Naarmate we ouder worden is er steeds minder hiervan aanwezig. Fillers worden gebruikt voor het herstellen van

 

plaatselijk volumeverlies en daarmee de jeugdige vorm van het gelaat te herstellen. Een Filler is een kleurloze gel. De geïnjecteerde (niet permante) Fillers worden door het lichaam zelf afgebroken tussen de 6 en 18 maanden, afhankelijk van de behandelde zone in het gezicht.

Indicaties

Amerika Clinics werkt met de hoogwaardige Fillers van Galderma (Restylane) en van Fillmed. Wanneer je meer volume wilt in onder andere je lippen, je wangen, neus-lippen plooi, mondhoeken, marionette lijn, kin of kaaklijn, dan is een Filler behandeling een geschikte behandeling. Fillers kunnen ook gebruikt worden om rimpels rondom de mond te behandelen of voor een mooie lipcontour. Fillers zijn in verschillende diktes verkrijgbaar. Voor elke indicatie wordt de passende dikte van de Filler gekozen.

Mooi jezelf blijven

Vanaf het twintigste levensjaar treedt huidverandering op ten gevolge van veroudering. Tekenen hiervan zijn een droger wordende huid, verlies van elasticiteit en van collageen. Niet alleen de huid is aan deze verouderingsprocessen onderworpen. Er vindt ook een mate van krimp plaats in onze botten, kin, kaak en jukbeenderen. De vorm van het gezicht verandert. Die jeugdige V-vorm van het gezicht veranderd door veroudering in een omgekeerde V-vorm, hetgeen de 'Triangel of Age' wordt genoemd. Gelukkig is er een veilige oplossing. De zones waar het volumeverlies heeft plaats gevonden kunnen worden opgevuld met Fillers (hyaluronzuur). Dit herstelt niet alleen je jeugdige uitstraling, maar verbetert en benadrukt ook je 'Youthful Triangle'. De sleutel tot een frisser en jonger uiterlijk.

Meest gebruikte merken

Maak een afspraak

U kunt bij ons online een afspraak inplannen voor een behandeling of adviesgesprek.

Veel gestelde vragen over Fillers

Fillers bestaan uit een lichaamseigen stof, hyaluronzuur, welke o.a. voorkomt in de huid en bindweefsels. Het wordt gebruikt voor het tijdelijk herstellen van plaatselijk volumeverlies. De geïnjecteerde (niet permanente) Fillers worden door het lichaam zelf afgebroken.

Filler (Hyaluronzuur gel) injecties kunnen worden toegepast om verschillende soorten rimpels te vervlakken zoals de lachrimpels, marionettelijnen en voorhoofdrimpels. Ook worden de injecties toegepast om het volume te vergroten of de structuur te verbeteren van bijvoorbeeld de lippen, de wangen, neus, kaak of kin. De resultaten die behaald worden met Fillers zijn niet permanent, maar wel langdurig omdat het hyaluronzuur langzaam door het lichaam wordt afgebroken. Afhankelijk van het behandelde gebied en gebruikte filler kan het effect ongeveer tussen de 8-18 maanden blijven.

Het effect van Fillers blijft, afhankelijk van de behandelde locatie, tussen de 8-18 maanden bestaan.

Een Filler behandeling duurt ongeveer 20-30 minuten.

Er kan tijdelijk een blauw plekje optreden rondom de injectieplaats, rode huid (erytheem) rondom het behandelde gebied en het kan op die plaats tijdelijk wat gezwollen zijn door ophoping van vocht (oedeem). Soms ervaren mensen wat jeuk. Het zijn reacties die direct of vrij kort na de behandeling kunnen optreden, Deze bijwerkingen zijn vaak van korte duur en kunnen goed behandeld worden. Mocht dit bij u het geval zijn dan kunt u contact opnemen met Amerika Clinics of kunt u direct contact opnemen met dokter Amerika (06 24110372).

Fillers herstellen het opgetreden volumeverlies en Botox zorgt voor verminderde spierspanning.