Scroll

Ons team
van specialisten

Nice to meet you

Dokter Yorick Amerika, MD

Dokter Yorick Amerika, is als oprichter de drijvende kracht achter Amerika Clinics, is een bekwame Estetisch arts en coach. Hij behaalde zijn artsen bul aan de Universiteit van Amsterdam en volgt de specialisatie tot Huisarts aan de Erasmus Universiteit in Rotterdam.

Zijn passie voor cosmetische geneeskunde heeft hem geleid tot een voortdurende scholing en ontwikkeling in dit vakgebied. Dokter Amerika combineert expertise in Esthetische geneeskunde met jarenlange ervaring in Huisartsgeneeskunde en een diepgaande en brede achtergrond in Coaching en Geestelijke Gezondheidszorg (GGZ). Met zijn uitgebreide kennis en toewijding staat hij klaar om u te behandelen of te coachen bij Amerika Clinics.

Sanne Amerika, BSc

Sanne Amerika, mede oprichter van Amerika Clinics, brengt haar psychologische expertise en jarenlange ervaring naar ons team. Zij behaalde haar diploma in Psychologie aan de Universiteit van Leiden en heeft sindsdien haar passie gevolgd voor coaching en psychologische begeleiding en behandelingen. Met een diepgaand begrip van psychologie, menselijk gedrag, welzijn en cosmetiek, staat Sanne klaar om u te ondersteunen bij het bereiken van uw mooie persoonlijke doelen en ambities.

Dokter Lara Tullenaar, MD

Lisette Marte Garcia

Linda van Velzen