Scroll

Media

Nice to meet you

Social Media

Wil je op de hoogte blijven van nieuwtjes, aanbiedingen, acties en ontwikkelingen bij Amerika Clinics? Volg ons dan op Instagram, Facebook en op ons eigen YouTube kanaal Amerika Clinics TV. 

Amerika Clinics in de krant

Amerika Clinics staat met een artikel in 'Gezond Zijn, Beter Worden' van November 2023, met daarin een exclusieve openingsaanbieding: ontvang 10% korting op je eerste behandeling met Botox, Fillers, schoonheidsbehandeling of coachingsgesprek. 

Amerika Clinics TV

Amerika Clinics heeft een eigen kanaal op YouTube. Duik met Dokter Amerika en zijn team in de wereld van beauty, anti-aging en cosmetische geneeskunde. Wij vertellen je alles over Botox, Fillers, huidverbetering en schoonheidsbehandelingen. Wij brengen je exclusieve inzichten, trends, deskundige adviezen, inspirerende verhalen, prachtige transformaties en medische kennis op het gebied van cosmetiek. Stap binnen in de stralende wereld van beauty, injectables, skin care en zelfvertrouwen, waarin 'Mooi Jezelf Blijven' onze missie is. Welkom bij Amerika Clinics TV. Abonneer je nu gratis op ons kanaal.